in

GALERIJA POREČ – Novi šoping centar otvara vrata 27. lipnja uz brojne akcije i zabavni program

Foto Tanja Kocijančić - Ilustracija - Galerija shopping centar u Poreču

Brz i ugodan šoping ono je što Galerija Poreč nudi za obitelji i modno osviještene individualce

Novi trgovački centar otvara se u četvrtak, 27. lipnja, u 9 sati uz prigodni nastup Limene glazbe Sv. Lovreča.

Dovršavaju se zadnje pripreme pred otvaranje

Galerija Poreč prostire se na više od 8.300 četvornih metara maloprodajne površine. Novi centar okrenut je obitelji i modno osviještenim individualcima koji žele da njihov posjet trgovinama bude brz i ugodan te lako dostupan. Galerija Poreč donosi lepezu brendova koja će zadovoljiti sve vaše potrebe, a prozračna i ugodna arhitektura omogućuje brz i ugodan šoping.

Najveći trgovački centar u Poreču olakšat će svakodnevicu i zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Na jednom mjestu mogu se pronaći odjeća, obuća, nakit i drugi modni detalji zbog čega se nekad moralo na put, i daleko izvan Istre. Ovo je puno praktičnije.

Brendovi kao C&A, Deichmann, Galileo, Hervis, New Yorker, Müller, CCC, TO Sebastijan, Pepco, Tedi i Bipa bit će svi na jednom mjestu u Galeriji Poreč. Kupci se mogu okrijepiti u Leggiero baru te obaviti i neke druge poslove u Tisku ili Western Unionu.

Prigodnim programima razveselit će Galerija velike i male posjetitelje novootvorenog trgovačkog centra u Poreču.

Od četvrtka do nedjelje moći će uživati u brojnim aktivnostima za sve generacije: raznim dječjim radionicama, potrazi za blagom, zabavi uz mađioničara i Porečki cirkus. Svakoga dana vrtit će se i kolo sreće za sve one koji se okušaju u igri te prigodna darivanja najsretnijih kupaca.

Galerija Poreč obogaćuje trgovačku ponudu velikog turističkog grada kakav je Poreč, ali i čitave okolice. Uz stotinjak novozaposlenih djelatnika, velika je dobrobit za cijelu Istru.

Investitor i vlasnik Galerije Poreč hrvatsko je trgovačko društvo koje djeluje u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je među najbrže rastućima na hrvatskom tržištu, a u svom portfelju imaju već brojne realizirane projekte među kojima su najpoznatiji:

Garden Mall u Zagrebu (prodano), TC Koprivnica (prodano), STC Osijek (prodano), STC Sisak (prodano), STC Valpovo (prodano), Pula City Mall te STC Umag.

Više informacija potražite na web stranici http://galerijaporec.hr ili na Facebook profilu @galerijaporec . 

HELLOISTRIA U VRSARU: Svađa s Casanovom i meditacija usred Kontije

ZANIMLJIVOST IZ MUZEJA POLICIJE: Izložba krivotvorina radova hrvatskih i svjetskih slikara “Ljepota lažnog sjaja”