in

Mjesec poduzetništva u POREČU – Prezentacija “Upoznajte freelencere i delegirajte svoje obaveze”

Foto Grad Poreč - Andi Bančić

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 23. listopada 2023. u Velikoj vijećnici Grada Poreča (Obala m. Tita 5) s početkom u 12.00 sati održat će se prezentacija s nazivom: Upoznajte freelencere i delegirajte svoje obaveze.

Znate li tko su freelenceri i čime se bave? Ono što možda niste znali je da vam oni uvelike mogu pomoći i rasteretiti vas poslova koji vam oduzimaju previše vremena ili ih ne volite obavljati. Ovo je jedinstvena prilika da doznate koje usluge nude freelenceri ali isto tako možete dobiti informacije kako vi možete postati freelencer.

U suradnji s mojprofil.hr predstavit će se: Ilijana Milovanović – Asistent za upravljanje projektima, Ivana Žigić – Virtualna asistentica za web stranice i grafički dizajn za hrvatski, engleski i njemački jezik, Nika Paus – Fotografkinja trenutka, Anđela Knez – Virtualna asistentica specijalizarana za projekte iz EU fondova, Marina Lesica – Food coach i stilistica hrane, Martina Žgomba – Virtualna asistentica i edukator za virtualne asistente, Daria Udossi – Mentorica za žene za osobni razvoj i plesačica, Iva Peršić – Digital project manager, Ivana Šimunović – Virtualna asistentica za administraciju i društvene mreže, Andreja Marčec – Edukatorica osobnog rasta, razvoja i financija, Nlp Coach, Đeni Aničić – Virtualna asistentica za administraciju, organizaciju i HR, Ivona Prebanda – Brand and marketing manager, Lana Bitenc – ghostwriter memoara, književnica i dramaturginja i Jelena Hotko – Virtualna asistentica i osobna asistentica.

Prezentacija je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na email adresu: gospodarstvo@porec.hr do ponedjeljka 23. listopada do 09.00 sati.

Navedena prezentacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, navodi se u priopćenju Grada Poreča.

booktižin booktiga poreč

Dam-Daš u porečkoj knjižnici: Dođite na predavanje dr. Slavice Ezgete “Kako znati i kako sebi pomoći?”

Foto Grad Poreč

Mjesec poduzetništva – Za vikend nove aktivnosti Medenog Poreča u režiji Nektara