in

Mjesec poduzetništva – Za vikend nove aktivnosti Medenog Poreča u režiji Nektara

Foto Grad Poreč

Proteklog vikenda održane su aktivnosti manifestacije Medeni Poreč koju u okviru Mjeseca poduzetništva u Poreču organizira Udruga pčelara Nektar. Pčelari su se susreli s djecom i mladima, ali i svima zainteresiranima, kako bi im predstavili svoj med i medne delicije, podijelile su se bojanke „Urbana pčela“ inspirirane porečkim urbanim pčelinjakom, održana je radionica o pripremi kremastog meda sa dodacima mediteranskog bilja i postavljena je izložba radova učenika na temu „Pčela“.

U petak, 20. listopada, u Domu obrtnika u Poreču, na rasporedu je video projekcija projekta kako je nastala priča i bojanka „Urbana Pčela“, podjela bojanki predškolarcima iz porečkih vrtića Radost 1 i 2 u pratnji roditelja. U subotu 21. listopada od 12 do 14 sati održat će se radionica kako se pripremaju proizvodi za njegu i zaštitu tijela na bazi voska i propolisa s eteričnim uljima i maceratima od medonosnog bilja koje će održati predstavnica PG Aroma Istre. Istog dana od 10 do 19 sata bit će organizirana prodaja meda i mednih delicija, te će se moći pogledati izložba učeničkih radova.

Ova manifestacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine šesti put zaredom organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, objavio je Grad Poreč.

Foto Grad Poreč

Mjesec poduzetništva u POREČU – Prezentacija “Upoznajte freelencere i delegirajte svoje obaveze”

POREČ: Vozio automobil s više od 3 promila