in

NOVIGRAD: Nakon obnove “teške” 35 milijuna kuna otvoren hotel Aminess Maestral

Foto Aminess Novigrad

Ovogodišnju turističku sezonu hotelijerska kompanija Aminess nastavila je otvorenjem novigradskog hotela Aminess Maestral s četiri zvjezdice, u čiju je rekonstrukciju smještajnog dijela investirano 35 milijuna kuna.

Iza otvorenih vrata hotela Aminess Maestral goste će tako dočekati čak tristo uređenih soba i kupaonica, pri čemu je posebna pažnja posvećena modernom dizajnu i uređenju koje potpisuje arhitekt Višen Slamar iz renomiranog, porečkog arhitektonskog studija Tissa.

Ovom renovacijom Aminess nastoji podići razinu kvalitete usluge i samog iskustva boravka u hotelu za sve svoje goste. Uz to, ovom je investicijom cilj produljiti turističku sezonu hotela Aminess Maestral i to na cijelu godinu, jer isti može ponuditi niz obiteljskih i sportskih sadržaja, uključujući dječji animacijski program, razne zabavne aktivnosti, 17 zemljanih tenis terena uz more, nogometne terene, opremljen fitness centar s 30 Technogym sprava, teren za beach volley, Punto Mare fun&beach zonu, uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima, pool bar, te uređenu šetnicu uz more koja je idealna za trčanje. Aminess Maestral Hotel sadrži i wellness centar koji se prostire na više od 2.500 četvornih metara, objavio je Aminess.

pexels kriminal internet cyber

ROMANTIČNA PRIJEVARA: Žena nepoznatom muškarcu uplatila 185 tisuća kuna. Upoznala ga je na Facebooku

Foto Judo klub Istarski borac - Paolo Krajcar

ISTARSKI BORAC: Paolo Krajcar prvak, a Nikola Milovanović viceprvak Hrvatske