in

POREČ: Besplatna radionica “Osobno brendiranje u svrhu promocije biznisa”. Prijavite se!

Foto Marija Maar

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u srijedu 24.05. od 12 do 15 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Osobno brendiranje u svrhu promocije biznisa“. Radionicu će voditi Marija Mažar, vlasnica Alura obrta za PR, marketing i evente, predavačica na Visokoj poslovnoj školi PAR – Internetsko brendiranje i marketing. Osim toga Marija ima višegodišnje iskustvo na uspješnim projektima u domeni marketinga kao što su: inpiraONA Talk Show s Marijom Mažar, Stilueta, THORAX itd.

Prijavite se za sudjelovanje u radionici i otkrijte kako izgraditi osobni brend u poslovnom svijetu i brendiranjem doprinijeti razvoju i rastu poduzetničke ideje.
Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu anita.lakoseljac@porec.hr najkasnije do utorka 23.05. do 12 sati.
Ovo je samo jedna u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.

Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?, javljaju iz Grada Poreča.

Foto PU istarska

Istarska policija poziva na Dan otvorenih vrata. Sudjeluje i europski prvak Mateo Matteoni

Foto Zdravi grad Poreč

Projekt Zdravog grada Poreč: Rasplesani razredi i vrtići. S njima plesali i mali Vrsarani