in

POREČ: Info dan za poljoprivrednike koji žele kupiti poljoprivredno zemljište

Ilustracija - Foto Davor Šišović za portal Bookaleta

Poreč, 13.12.2022. Dana 25.studenog 2022. godine objavljen je Javni natječaj za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Poreča-Parenzo. Natječaj je otvoren 30 dana. Objavilo ga je Gradsko vijeće Grada Poreča-Parenzo temeljem odredbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“’ broj 20/18, 115/18, 98/19 i 57/22) i u skladu s Odlukom o raspisivanju javnog natječaja za prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Poreča-Parenzo („Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo, broj 04/22“).

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da dođu na informativni sat, koji će se održati u petak, 16. prosinca 2022. godine u vremenu od 12 do 13 sati u prostorima Grada Poreča-Parenzo, Obala m. Tita 5.

Uz dobivanje više informacija o navedenom natječaju, svi prisutni će moći postavljati pitanja u svezi nedoumica oko natječajne dokumentacije, određivanja prava prvenstva i slična pitanja. Informacije o natječaju, kao i odgovore na pitanja dati će službenici Upravnog odjela za gospodarstvo i EU fondove, objavio je Grad Poreč.

Foto Advent Poreč

ADVENT POREČ: Koncert Gustafa odgođen za subotu

Foto USB

USB-ov pahuljasti svileni nastup u zraku na Adventu Poreč