in

Poreč: Networking Breakfast za žene poduzetnice – Kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa?

Ilustracija - Foto Pexels by Pavel Danilyuk

Portal Women in Adria, za žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru u bilo kojem polju, u petak 20. svibnja 2022. u Poreču organizira event Networking Breakfast – Kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa? Događaj je namijenjen poduzetnicama, managericama i direktoricama.

Predavačica je  Iva Tominović Matas koja će sudionice upoznati s tehnikom emotivne slobode EFT ili kako ju većina poznaje, tapkanje. Kako kažu najavi, pkanje je jednostavna i blaga metoda, a veoma moćna. Na vrlo nježan način može vas dovesti do dubokih uvida o uvjerenjima. Tehnika koju možete i same primijeniti kad osjećate stres, ljutnju, tugu i sve ostale emocije koje utječu na nas same i na naše poslove. Ono što nije dobro za posao nije dobro za nas. Što nije dobro za nas neće biti dobro ni za nikoga oko nas.

Grad Poreč sufinancirat će s 50% iznosa (100 kuna) sudjelovanje za svaku sudionicu koja je ujedno članica neformalne grupe „Poduzetne žene Poreštine“, s ciljem jačanja i umrežavanja žena na lokalnoj razini.

Sve informacije o događaju i način prijave nalaze se na linku  https://events.womeninadria.com/events/porec-20-05-2022-networking-breakfast-kako-postici-harmoniju-osobnog-razvoja-i-antistresa/

Katja Mihoković s mentoricom Gordanom Poropat-Alihodžić

TAR: Nagrada LAURUS NOBILIS učenici Katji Mihoković

Foto Grad Poreč

Poreč i Prag 6 obilježavaju 10 godina prijateljstva