in

POREČ – Prijavite se na panel raspravu “Žensko poduzetništvo: jučer-danas-sutra”

Foto Werner Heiber za Pixabay - Ilustracija

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 25. listopada 2023. u Velikoj vijećnici Grada Poreča (Obala m. Tita 5) s početkom u 12 sati održat će se panel rasprava Žensko poduzetništvo: jučer-danas-sutra.

Grad Poreč prepoznat je kao primjer dobre prakse u Republici Hrvatskoj po poticanju ženskog poduzetništva i stekao je titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva. Cilj ove panel rasprave je utvrditi kako se žensko poduzetništvo razvijalo prije pet i deset godina, kako se razvija danas i u kojem smjeru vidimo da će se razvijati u budućnosti. Bit će govora o statusu žena poduzetnica odnosno načinu rada, izazovima, mogućnostima, podršci koju mogu i od koga dobiti i slično. Namjera je da iz panel rasprave proizađu glavni zaključci o tome kako i u kojem smjeru bi se trebalo razvijati žensko poduzetništvo i kakva podrška bi se ženama trebala pružiti kako bi se lakše odlučile za poduzetništvo i za ostanak u poduzetništvu, koje sve mogućnosti umrežavanja i jačanja ženskog poduzetništva postoje a koje bi tek trebalo početi razvijati. Panelistice su dugogodišnje poduzetnice i obrtnice s područja Poreča i drugih istarskih gradova.

Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na email adresu: gospodarstvo@porec.hr najkasnije do srijede 25. listopada do 12.00 sati.

-Navedena panel rasprava je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, objavio je Grad Poreč.

Foto Općina Vrsar - potpisani prvi ugovori za pravo gradnje obiteljskog doma s mladim obiteljima

VRSAR stambeno zbrinjava mlade: Potpisani prvi ugovori s pravom gradnje obiteljskog doma

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Traže se svjedoci prometne nesreće u Rovinju – Jedna osoba teško ozlijeđena