in

ISTRAMET: Danas sunce, sutra kiša, snijeg i bura

Pogled na Motovun iz Vižinade/Foto Istramet/Mara Lubiana

Iskoristite nedjelju za boravak u prirodi, jer će biti lijepo vrijeme, za razliku od ponedjeljka kada nam stiže pogoršanje.

Dakle, za danas je Istramet najavio djelomice sunčano vrijeme, sredinom dana uz porast naoblake. Poslijepodne u gorju može biti slabe kiše. Puhat će slabo do umjereno, na moru povremeno jako jugo, kasno navečer u okretanju na jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 4 do 9 °C, dnevne vrijednosti između 14 i 17 °C.

Sutra će biti oblačno. Poslijepodne i navečer bit će sve češća kiša, a ponegdje može i zagrmjeti. Sa zahladnjenjem kiša će u gorju navečer prijeći u snijeg uz stvaranje pokrivača. Više kiše očekuje se na riječkom području, a najmanje na zapadu i jugu Istre. Puhat će umjereno i jako jugo, poslijepodne u okretanju na umjerenu i jaku buru, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima. Temperature zraka veći dio dana ujednačene – kretat će se od 9 do 13 °C, poslijepodne u padu.

Slično će biti u utorak, a sunce i porast temperature očekuju se u srijedu.

Večeras je netko iz PULE na Lotu dobio skoro 2 milijuna kuna!

UMAŠKI PUSTOLOV GORAN BLAŽEVIĆ PONOVNO HODA: Na kraju je 600 kilometara duge avanture po surovim pustinjama Saudijske Arabije