in

POREČ: Produženi BOOKtižin i besplatno učlanjenje za prvaše u knjižnici

Foto Gradska knjižnica Poreč

Puno je bilo dobrih razloga da protekloga tjedna dođete u starogradsku porečku jezgru, do Trga Marafor, jer je u Knjižnici čekalo na posjetitelje više tisuća rabljenih knjiga, ali i brojni paketi iznenađenja. BOOKtiga je završila, a interes građana za knjigama ne jenjava, stoga je Gradska knjižnica omogućila daljnje održavanje sajma, uz još velik broj doniranih knjiga, sve do 8. listopada 2022. U tom periodu, svim učenicima prvih razreda osnovnih i srednjih škola, Gradska knjižnica Poreč daruje besplatno godišnje članstvo! 

Učenici, koji se prvi put upisuju u knjižnicu, trebaju osim osobnog dokumenta predati ispunjenu i od strane roditelja/staratelja potpisanu pristupnicu za upis koja se može pronaći na mrežnoj stranici Knjižnice – https://www.knjiznicaporec.hr/wp-content/uploads/2019/02/PRISTUPNICA-ZA-UPIS-do-18.-g.-PDF.pdf

Pravo na besplatno članstvo može se ostvariti do 8. listopada 2022.

Podsjećamo, ponudu dijela rabljenih knjiga svi zainteresirani mogu pogledati i na webBOOKtižinu, koji je dostupan na stranicama Gradske knjižnice Poreč – https://www.knjiznicaporec.hr/web-booktizin/.

policajka policija foto mup

Bježao od policije jer nema vozačku. Kazna 23.000 kuna

Ilustracija Grad Poreč

Počinje zadnja faza gradnje kanalizacije u Stranićima