in

Gradska knjižnica Poreč: Otvorene prijave za 11. sezonu projekta “Dam-daš”

Ilustracija

Znate li dobro njemački jezik, ali želite naučiti i talijanski, znate li plesti, a želite naučiti plesati, ili možda posjedujete informatičko znanje, ali ne znate ništa o decoupage tehnici, podijelili biste s nama marketinške trikove ili biste održali motivacijsko predavanje, prijavite se u novu, jedanaestu po redu, sezonu projekta “Dam-daš: volonteri u akciji” u organizaciji Gradske knjižnice Poreč.

Knjižnica poziva sve zainteresirane građane, stare, ali i buduće volontere, da se uključe u projekt „Dam-daš“ te da svojom voljom, znanjem i vještinama, pridonesu poboljšanju kvalitete života zajednice u cilju cjeloživotnog učenja.

-Od 2009. godine, u ovome projektu održano je preko 250 radionica koje je pohađalo više od 2.700 polaznika, a sve zahvaljujući upravo vama, dragi volonteri i vašoj društvenoj angažiranosti.

Kreirajte zajedno s nama i ovogodišnji program radionica koje će biti namijenjene svim našim korisnicima, kako bi naša knjižnica ostala prepoznatljivo mjesto okupljanja i susretište članova lokalne zajednice.

Vaše prijave, s nazivom i opisom radionice koju biste voljeli održati, dostavite najkasnije do 23. prosinca 2019. godine mailom na gradska@knjiznicaporec.hr ili osobno u Gradsku knjižnicu Poreč, priopćeno je iz ove ustanove.

Dr. Mamontov u Poreču – Godišnje se u Hrvatskoj otkrije 12.000 novih slučajeva raka prostate – od toga u Istri 150

VRSAR – Drugu godinu zaredom u starogradsku jezgru stiže besplatno klizalište