in

Novigrad će kazniti izvođača radova: Farbali pa sve ispustili u more

Foto TZ Novigrad - Arhiv - Vladimir Bugarin

Tijekom vikenda, komunalne službe Grada Novigrada i nadležne službe 6.maja, u više navrata izašle su na teren kako bi napravile uviđaj na prijavljenom izlijevanju vode kroz ispuste na obližnju plažu na Rivareli.

Kontrolom nadležnih službi odmah je utvrđeno da se radi o ispustu oborinske odvodnje koja prikuplja vodu s cesta u više ulica u obližnjem naselju na Rivareli. Izvidom situacije ustanovljeno je da je do zamućenja vode došlo iz kuće u trećem redu od mora, kada je nesavjesni izvođač radova pri farbanju jednog apartmana, po završetku radova izlio i isprao ostatke bijele farbe u sustav oborinske odvodnje, pa je zamućena tekućina završila u moru.

Nakon što je utvrđen počinitelj ove neugodne radnje, Grad Novigrad kaznit će vlasnika nekretnine putem komunalne službe, budući se nije pridržavao odluka u komunalnom redu.

-Grad Novigrad apelira na sve svoje sugrađane, da se primjereno ponašaju te da svojim radnjama ne zagađuju naselje ili obalu, budući se time može nanesti višestruka šteta ugledu našeg grada, saznajemo u gradskoj upravi.

policajci pomoć edukacija

Istarska policija obilježava Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

poreč škola

Nagrade i pohvale za talentirane učenike Umjetničke škole Poreč