in

POREČ: Besplatna radionica za poduzetnike – „Razvijte unikatnu poslovnu ponudu“

Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u srijedu 17.05. u vremenu od 11,00 DO 16,00 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Razvijte unikatnu poslovnu ponudu“. Radionicu će voditi Ivana Radić (PResent communications), predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena i biznis terapeutkinja koja poduzetnike i poduzetnice želi učiniti što uspješnijima u njihovom poslovanju. 

O radionici: Mnogi poduzetnici danas se natječu na tržištu gdje postoji ogroman višak ponude proizvoda i usluga. Veliki dio tih usluga, proizvoda i poslova ispunjava zahtjeve kvalitete, ali još uvijek su mnogi percipirani kao dosadni. U mnogim slučajevima kupci koriste najnižu cijenu kako bi donijeli odluku koju od proizvoda ili usluga će kupiti. Proizvodi i usluge koji ostvaruju visoku i profitabilnu prodaju sadrže u sebi onaj „WOW!“ faktor, kao na primjer nešto što oduševljava kupce/klijente. U većini industrija postoje primjeri tvrtki koje su uspješno obnovile svoje usluge, proizvode i poslove s dodanim „WOW!“ faktorima. Na radionici „Razvijte unikatnu poslovnu ponudu“ saznajte kako istaknuti svoje proizvode i usluge na unikatan način.

Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu anita.lakoseljac@porec.hr najkasnije do utorka 16.05 do 12 sati.

Ovo je samo jedna u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.

Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?, saznajemo iz Grada Poreča.

Ilustracija - Gradnja druge cijevi tunela Učka - Foto Bina-Istra

Ugovor od 200 milijuna eura: Uključuje i izgradnju drugog vijadukta preko rijeke Mirne te vijadukta Limska Draga

pojas auto mup policija

Istra: Danas, 10.5., prometna akcija. Policija najavila što će i gdje kontrolirati kod vozača