in

POREČ I VRSAR PONOSNI: Među najboljim učiteljima u državi Tatjana Gulić Pisarević i Gordana Barnjak i psihologinja Nataša Venier Brajković

TUŠ Antona Štifanića ima čak 2 najbolje učiteljice u državi

Objavljena je lista 516 najboljih nastavnika, odgojitelja, učitelja i stručnih suradnika iz vrtića, osnovnih i srednjih škola iz raznih gradova diljem Hrvatske.

Poreština se ima čime ponositi, jer su iz Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića na tom popisu čak dvije nastavnice – Tatjana Gulić Pisarević iz engleskog jezika i Gordana Barnjak iz njemačkog jezika.

Potom je na popisu i Nataša Venier Brajković, psihologinja u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Vrsar.

Na popisu ima još nekoliko Istranki, pa ih moramo spomenuti.

Dakle, među najboljima su i Tea Šiško, učiteljica engleskog jezika u pulskoj OŠ Veruda, u Pazinu su to Livija Žufić i Roberta Rudela, učiteljice razredne nastave u OŠ Vladimira Nazora i Slavica Žužić, pedagoginja u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile, te u istoj školi učitelj matematike Šime Šuljić, a na listi su i Karmen Diminić Milevoj, nastavnica geografije i Ljiljana Štingl, nastavnica tjelesne kulture u SŠ Mate Blažine Labin.

Naime, Agencija za odgoj i obrazovanje sastavila je tu listu, a zajedno s Ministarstvom znanosti i obrazovanja želi nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Svi koji su se našli na popisu bit će nagrađeni na svečanoj promociji koja će se održati idućeg tjedna, 26. travnja, u Zagrebu.

Više pročitajte na portalu www.teen385.com koji je objavio popis sa svih 516 imena.

POREČ: Teško devastirana povijesna vrata na Trgu slobode!

VELIKI DOGAĐAJ U POREČU: ŠPADA organizira državno prvenstvo u MAČEVANJU