in

Poreč: Učenici Finide izvrsni na državnoj Hippo English Olimpijadi

Učenici OŠ Finide sudjelovali na državnoj razini Hippo Olimpijade

Hippo English Language Olympiad – English Without Borders je međunarodna organizacija koja provodi natjecanje iz poznavanja engleskog jezika, a učenici provjeravaju svoje znanje u vještinama pisanje, čitanje i slušanje s razumijevanjem. Natjecanje su u Osnovnoj školi Finida Poreč proveli učitelji Jelena Laković, Kristina Legović, Sanja Rabar i Dražen Ležaić.

Na izlučnoj razini (preliminary) jubilarne desete međunarodne Hippo olimpijade koja je 11. ožujka provedena u Osnovnoj školi  Finida Poreč  sudjelovalo je 37 učenika u tri Hippo kategorije. U kategoriji Hippo 1 sudjelovalo je 12 natjecatelja, u kategoriji Hippo 2 sudjelovalo je 14 natjecatelja, a u kategoriji Hippo 3 11 natjecatelja. 

Učenici koji su ostvarili iznimne rezultate i sudjelovali su na državnoj razini natjecanja (semifinal) su Nika BrčićKarla VelenikLaura ČendakNika ŠakotaDominik Milokanović i Nina Sladonja.  

-Državna razina održana je 4. travnja 2022. u našoj školi. Čestitke svim natjecateljima, a posebno učenicima naše škole koji su se plasirali na državnu razinu natjecanja, poručili su iz OŠ Finida.

Gužva na putu za granični prijelaz Kaštel - Foto Tanja Kocijančić slovenija auti kolone

HAK upozorava na gužve u prometu zbog Tijelova

Foto David Matković

Istra Inspirit ima 2 premijere – Mračne tajne motovunske čarobnice Dilette i Pirati s Lima