in

Porečan Ruben Ray Zdjelar sjajan na četiri istarska natjecanja znanja, uz čak dva prva mjesta

Ruben Ray Zdjelar

Porečan Ruben Ray Zdjelar, učenik prvog razreda Prirodoslovno-matematičke gimnazije Jurja Dobrile u Pazinu, ostvario je u proteklim tjednima iznimne rezultate na županijskim takmičenjima te osvojio čak dva prva mjesta: iz biologije i fizike, s ostvarenim stopostotnim rezultatom.
 
Na županijskom natjecanju iz biologije održanom u Medicinskoj školi u Puli Ruben  Ray osvojio je prvo mjesto, uz vodstvo mentorice prof. Nikoline Kostadinović.
 
Na županijskom natjecanju iz fizike, održanom u Pazinu u školi Jurja Dobrile, za 62 učenika iz istarskih osnovnih i srednjih škola, Ruben je osvojio prvo mjesto pod mentorstvom Nade Čakić. Pritom valja spomenuti da je test riješio sa stopostotnom točnošću. 
Na županijskom natjecanju iz kemije, održanom u Taru, Ruben je pod vodstvom prof. Damira Skoka osvojio 3. mjesto.  
 
Na županijskom natjecanju iz matematike, održanom u Tehničkoj školi u Puli, mladi Porečan osvojio je zapaženo 4. mjesto, pod mentorstvom prof. Roberta Gortana.
 
Za sada je izašla lista i poziv za predstavnike iz fizike na državnom natjecanju i Ruben je pozvan. Državno natjecanje će se održati od 15. do 18. travnja u Podgori u Dalmaciji.

David Pršurić - Foto Umjetnička škola Poreč

POREČ: Davidu Pršuriću opet 1. nagrada na 60. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa

Foto Umjetnička škola Poreč

POREČ: Učenice flaute osvojile nagrade na državnom natjecanju glazbe i plesa