in

Olujno nevrijeme u Istri, Kvarneru i Zagrebu

Rijeka - s broda koji je privezan za obalu, na terminal je pao dio dizalice s broda - Foto Ravnateljstvo civilne zaštite RH - MUP

Primorsko – goranska županija – Županijski centar 112 Rijeka zaprimio je više desetaka dojava o srušenim stablima i električnim stupovima, oštećenim vozilima, problemima na moru, nestanku električne energije i većoj količini vode na cesti. Zabilježena je jedna dojava s brodice koja traži pomoć – poziv je prebačen na MRCC. Na kontejnerskom terminalu Brajdica u Rijeci, s broda koji je privezan za obalu, na terminal je pao dio dizalice s broda. Nema ozlijeđenih. Sve žurne i nadležne službe su obaviještene.

oblak nevrijeme 21-7-2023
Foto Monika Martinović Novigrad


Istarska županija – Županijski centar 112 Pazin zaprimio je više desetaka poziva o rušenju stabala i električnih stupova. U autokampu „Sirena“ u Novigradu ozlijeđena je jedna osoba. U Poreču jedrilica ne može uploviti u pristanište. Obaviještene su nadležne službe.

Zagreb i Zagrebačka županija

Županijski centar 112 Zagreb prema prvim informcijama zaprimio je više od 150 dojava građana o nevremenu (srušena stabla, ispumpavanja i sl.). Situaciju usložnjava i prethodno nevrijeme od 19. srpnja, objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a.

Zaprimili smo brojn e fotografije i videa koje možte pogledati na našoj Facebook stranici: https://web.facebook.com/istraterramagicanews

Foto Goran Bijelić - ATP Umag
Foto Goran Bijelić – ATP Umag

Foto IDS

Nemet (IDS) o blokadi pravosudnog sustava: Vladajući ignoriraju probleme građana i to im se obilo o glavu

Službeni trening za Trku na prstenac . Foto Općina Barban

Barban i ovo ljeto punim plućima živi za Trku na prstenac