in

POREČ krenuo s ukrašavanjem ulica i trgova

Postavljanje dekoracija u Decumanusu u centru Poreča - Foto Usluga

Ususret blagdanu svetog Maura i predstojećim božićnim blagdanima, Usluga Poreč kreće s postavljanjem svjetlećih dekoracija. Kako to obično biva, blagdan svetog Maura dočekat ćemo s okićenim užim centrom grada i to na način da će se postaviti ukrasni borovi na rasvjetnim tijelima na Trgu slobode, dekoracije u Negrijevoj i Kandlerovoj ulici, nekoliko dekorativnih prijelaza u Ulici Bože Milanovića, kao i u Zagrebačkoj ulici. Dekoracija će se dalje nastavitI postavljatI u samoj starogradskoj jezgri, Dekumanovoj, te u Eufrazijevoj ulici, javljaju iz Usluge.

Postavljanje dekoracija na Trgu Joakima Rakovca u centru Poreča - Foto Usluga
Postavljanje dekoracija na Trgu Joakima Rakovca u centru Poreča – Foto Usluga

Nakon blagdana svetog Maura nastavlja se intenzivno s dekoriranjem ostalih dijelova grada. Predviđeno je uređenje na 15-tak lokacija na način da će se koristiti i postavljati više dekorativnih i rasvjetnih elemenata na mnogobrojne krošnje i rasvjetna tijela, ali i samostojeće dekoracije koje će krasiti ulice, trgove i gradsku rivu. Isto tako, tradicionalno, uredit će se i Trg Joakima Rakovca gdje će biti postavljena i novogodišnja jelka.

Postavljanje dekoracija odvijat će se i u mjesnim odborima, ponajviše oko crkvi. Prema postojećem planu, ukrašavanje Poreča i mjesnih odbora trajat će sve do božićnih blagdana kada bi naš grad u potpunosti trebao zasjati u blagdanskom raspoloženju.

Ukrašavanje Decumanusa - RAdnici postavljaju dekoracije za blagdane - Foto Usluga Poreč
Ukrašavanje Decumanusa – RAdnici postavljaju dekoracije za blagdane – Foto Usluga Poreč

-Usluga Poreč i ove godine potrudit će se osigurati sugrađanima i gostima ukrašen, čist i ugodan grad i javne površine. Veselimo se blagdanima ispred nas, a sve vas pozivamo da svojim djelovanjem brinete o čistoći našeg grada, poručuju iz komunalnog poduzeća.

Foto Općina Vižinada

VIŽINADA će dobiti širokopojasnu infrastrukturu s optičkim priključcima

Foto Policijska uprava istarska

Danas, 20. listopada, u Istri akcija kontrole brzine