in

POREČ: MIMA donirala novi namještaj za DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE

Dežurna ambulanta koju tijekom noćnih dežurstava koristi medicinsko osoblje u porečkom Domu za starije i nemoćne od danas je bogatija za novu opremu – nova sjedeća garnitura, prostor za spremanje opreme i stol vrijednosti oko 6 tisuća kuna svakako će pomoći u kvalitetnijem održavanju noćnih smjena, priopćeno je iz Grada Poreča.

Službena primopredaja donacije izvršena je danas, 1. kolovoza, u prostorima Doma za starije i nemoćne Poreč, a prisustvovali su joj uz predstavnike donatora – iz marketinga pulske Mime Nikolinu Čanak i Jelenu Ivančić i Tihana Mikulčić, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe i njezini djelatnici, te zamjenica predsjednika Gradskog vijeća Poreča Gordana Šušljik, posrednica u ovoj donaciji.

– Noćne smjene u Domu vrlo su aktivne, jer medicinske sestre korisnike obilaze svaka dva sata, stoga će im ova donacija itekako pomoći da poslove koje odrađuju tijekom noćne smjene što kvalitetnije odrade, a da istovremeno imaju potrebnu opremu, rekla je ravnateljica, a donatorima je uručena i prigodna zahvalnica Doma.

Predstavnice donatora naglasile su kako je Mima već dugi niz godina uključena u društveno odgovoran koncept poslovanja, jer taj koncept doprinosi svim stranama. Pomažu udrugama i institucijama i tako pomažu njihovom radu i profiliraju se kao društveno odgovorno poduzeće te stječu povjerenje zajednice, a pritom pomažu osobama kojima je pomoć potrebna.

Mimi ovo nije prva donacija porečkim institucijama – u prosincu 2018. donirali su porečkoj Ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije kuhinju, aparate i namještaj u vrijednosti 19 tisuća kuna.

PRVI U HRVATSKOJ: Umag ima električni priključak za invalidska kolica

ULAŽE SE 8 MILIJUNA KUNA: Obnova vrsarskog vrtića odlično napreduje