in

Poreč: Održana plesna večer u Klubu umirovljenika Galija

Umirovljenici ITU na Adventu u Poreču

U organizaciji Plave Lagune bivši radnici Istraturista obišli su porečki Advent kako bi se uvjerili u jedan od najljepših Adventa u Istri. Nakon obilaska, na poziv bivših radnika Plave Lagune okupljenih u klubu umirovljenika Galija u Poreču, bivši radnici Istraturista sudjelovali su na tradicionalnoj plesnoj večeri organiziranoj u tom Klubu.

Bilo je to prvo zajedničko druženje bivših radnika današnje Plave Lagune. Plava Laguna ima snažnu suradnju sa svojim bivšim radnicima te su ove godine obišli sve veće investicije u Poreču odnosno Umagu, kao i sudjelovali na Plava Laguna Croatia Open Umag.

Plava Laguna za svoje bivše radnike organizira sukladno planu i programu različite aktivnosti kako bi ostali informirani o stanju u kompaniji, ali i zabavili se i podružili.

„ To je jedan od načina na koji još uvijek možemo zahvaliti našim bivšim radnicima na doprinosu u razvoju i poslovnim rezultatima Plave Lagune kakva je danas. Do kraja godine čekaju nas još i svečane novogodišnje večere za naše bivše radnike u Poreču i Umagu, kojima se veoma radujemo“, naglašavaju iz Uprave Plave Lagune.

Suradnja s bivšim radnicima dio je programa društvene odgovornosti koje provodi Plava Laguna. Ove godine kroz različite aktivnosti Plava Laguna donirala je više od milijun kuna zajednicama u kojima posluje.

U lovu na Guinessov rekord: Trst želi najvećim valcerom na svijetu preteći Tuzlu

U porečkim osnovnim školama obilježen ‘Školski medni dan’