in

POREČ: Skupština Područne vatrogasne zajednice – Nabava novih vozila, poticanje mladih na učlanjenje u DVD-ove…

Skupština PVZ-a - Foto Grad Poreč

Izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu, te plan rada i financijski plan za 2023. godinu, bile su teme na redovnoj skupštini Područne vatrogasne zajednice Poreč održane danas u prostorima Crvenog križa u Poreču.

Skupština PVZ-a - Foto Grad Poreč
Skupština PVZ-a – Foto Grad Poreč

Predsjednik Đulijano Petrović podnio je izvješća, a na skupštini se između ostalog, razgovaralo i o planovima i nastavku aktivnosti PVZ–a, promicanju djelatnosti zaštite od požara i inih nesreća u javnosti, organizacije ophodnje u suradnji s ostalim sudionicima protupožarne zaštite, nabave novih vozila i opreme prema mogućnostima, te podjele prema prioritetu, te poticanju i učlanjivanju novih mlađih članova u DVD-e.

U PVZ Poreč udružena su Javna vatrogasna postrojba – Centar za zaštitu od požara Poreč Poreč i šest DVD s općina Poreštine.

Skupštini je prisustvovao i porečki gradonačelnik Loris Prešurić koji je istaknuo dobru suradnju i zahvalio vatrogascima na intervencijama gašenja požara i ostalim intervencijama. Suradnja će se, naglasio je, nastaviti i u budućnosti, uz želju da intervencija imaju što manje, priopćeno je iz Grada Poreča.

 FOTO: Hrvatski rukometni savez 

POREČ: Potpisan sporazum za projekt “Rukomet u vrtićima”

Porečki umirovljenici/Ilustracija

Blagdani: Grad Poreč izdvaja više od milijun kuna za 2.600 umirovljenika