in

POREČKI Klub Galija ima ljetno radno vrijeme: Obavijest umirovljenicima – članovima

Galija Poreč - Foto Tanja Kocijančić - Ilustracija

Udruga umirovljenika klub Galija nastavlja s otvorenim vratima svakodnevno – radnim danom od 9 do12 sati. Iznimno  će Galija biti zatvorena 6. i 7. kolovoza, a sve do 1. rujna ostaje isto radno vrijeme. Prenosimo priopćenje koje potpisuje predsjednik Franc Dobrilović.

“Iako se već špekulira s četvrtim valom pandemije iskreno se nadamo da do toga neće doći, stoga vjerujemo da ćemo od 1. rujna početi s većinom aktivnosti koje smo planirali.

Zahvaljujući dosadašnjim mjerama koje smo striktno provodili nije došlo do zaraza. Time smo ponosni, ali i sada kada vas pozivamo da dođete u Galiju, kada smo produžili dane otvorenih vrata, kada suorganiziramo izložbu ili poneko druženje, sve smo sudionike striktno zadužili na pridržavanju mjera zaštite.

Dragi umirovljenici i građani Poreča čude nas ipak podaci da se veliki dio umirovljenika, a i ostalih građana ustručava cijepljenja. Pa tko će nas očuvati od bolesti ako se sami ne čuvamo? Nemojmo si dozvoliti da nam zamru ili nestanu druženja kroz aktivnosti, koja smo tako uspješno provodili punih deset godina.

Planiramo time nastaviti (barem djelomično) već od 1. rujna ove godine, ali to najviše ovisi o nama. Jedan smo od najjačih turističkih centara u Hrvatskoj, svi smo posredno ili neposredno vezani uz turizam. Od toga živimo, stoga i  zato vodimo računa o sebi o svojem zdravlju i zdravlju naših turista. BUDIMO OPTIMISTI – PRIDRŽAVAJMO SE MJERA!”

                                                                                                

U Istri u dva dana dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim biciklistima

POREČ: Izvrsni učenici Umjetničke škole na prijemu kod gradonačelnika