in

Četiri medalje za porečke karatiste u Beogradu – Amir Rešidović prvak Balkana

Proteklog je vikenda u organizaciji Balkanske karate federacije u Beogradu održano  22. Prvenstvo Balkana za seniore i veterane u katama i borbama.
Na ovogodišnjem Prvenstvu nastupilo je 254 natjecatelja iz 7 zemalja: BiH, Cipra, Crne Gore, Hrvatske, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
Veterani, Mirko Banović i Amir Rešidović iz Karate kluba Finida, na prvenstvu su nastupili u sklopu Hrvatske karate reprezentacije u dvije discipline (kate – borbe), te ostvarili odličan rezultat osvojivši ukupno 4 medalje: po jednu zlatnu i srebrnu i dvije brončane.
U disiplini kate, veterani + 55 godina, Amir Rešidović je ostvario do sada najveći rezultat – osvojio je 1. mjesto i titulu prvaka Balkana, dok se Mirko Banović u istoj disciplini pobrinuo za 3. mjesto i brončanu medalju.
Amir i Mirko su se također okušali i u borbama (veterani +55 godina +75kg), gdje su također ostvarili vrlo dobar rezultat. Amir Rešidović je osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju, dok je Mirko Banović izborio 3. mjesto i brončanu medalju.

Izvor: Karate klub Finida

Strože protuepidemijske mjere – Ograničava se broj ljudi u trgovačkim centrima i radno vrijeme lokala

POBJEDA: Porečki rukometaši uvjerljivi protiv Trogira u Kupu Hrvatske