in

FOTOGALERIJA: Poreč obilježio SVJETSKI DAN SPORTA

Ilustracija - Foto Sportska zajednica Grada Poreča

Povodom Svjetskog dana sporta porečke sportske udruge danas su tijekom prijepodneva na Trgu slobode građanima prezentirale svoje aktivnosti i upoznale ih sa rezultatima svoga rada. Manifestacija koja se tradicionalno održava posljednje srijede u svibnju, zbog lošeg je vremena odgođena za tjedan dana, a na glavnom gradskom trgu okupila je brojne goste, priopćeno je iz gradske uprave.

Obilježavanju su se pridružili i deseci porečkih vrtićaraca i školaraca koji su kroz igru i druženje upoznali rad rukometnog, odbojkaškog, košarkaškog  i streličarskog kluba Poreč, Stolnoteniskog kluba Jadran, Mačevalačkog kluba Špada, Atletskog kluba Maximvs, Kluba ritmičko-sportske gimnastike Poreč, Snowboard kluba Goofy i Jedriličarskog kluba Horizont.

Obilježavanju se pridružio i porečki gradonačelnik Loris Peršurić, pohvalivši trud Udruge kineziologa i Sportske zajednice Grada Poreča pri organizaciji ovakvog događaja koji Porečanima i gostima, a posebno najmlađima, predstavlja bogatu sportsku tradiciju grada, pripćeno je iz gradske uprave.

Poreč posjetile rukometne legende i zlatni olimpijci

Istramet: Tuča u središnjoj Istri nanijela štete na poljoprivrednim kulturama