in

Hrvatska reprezentacija PRVAK SVIJETA! Čestitke porečkim kuglačicama Nataši Ravnić i Marijani Liović

Nataša Ravnić i Marijana Liović

Kuglačice osvojile zlato na Svjetskom prvenstvu u Češkoj!!! Ines Maričić postavila novi svjetski rekord!!!

Kuglačice su danas u finalu pobijedile reprezentaciju Mađarske s 5:3 i s 3759:3665 u čunjevima i time pokazale da su najbolje na svijetu.

U utakmicu su ušle dobro raspoložene. Prvi blok Marijana Liović, Ana Bacan Schneider i Mirna Bosak imale su dobar start, pa je tako Liović s 2:2 i 640:597 pobijedila B. Hari, Bacan Schneider s 4:0 i 616:576 A. Toth, dok Bosak danas nije bila na nivou, pa je poen upisala Mađarica G. Csongradi s 3:1 i 601:589 u čunjevima.

U drugom bloku „svjetska“ Ines Maričić, Milana Pavlic i kombinacija Jambrović/Sedlar/Ravnić imale su malo teže protivnice, no Maričić današnjom vrhunskom igrom srušila je svoj stari rekord koji je postavila u Dettenheimu 2017., te je postavila novi svjetski rekord koji je od danas 687 čunjeva.

Milana Pavlic igrala je protiv viceprvakinje svijeta A. Mehes koja je danas bila bolja s 3:1 i s 664:631 u čunjevima. Jambrović/Sedlar/Ravnić nisu mogle nikako protiv  Mađarice K. Toth na čijoj su danas strani bili i setovi i čunjevi.

No to nema nikakve veze, jer je hrvatska kuglačka reprezentacija vrhunskom igrom tokom cijelog Svjetskog prvenstva iz utakmice u utakmicu dokazivala da ima kvalitetu te da zaslužuju zlato.

Na kraju Svjetskog prvenstva Hrvatska je zlatna, Mađarska srebrna, a Njemačka brončana, dok su Čehinje natjecanje završile na visokom četvrtom mjestu.

BICIKLOM IZ HANNOVERA DO POREČA – VLADO BUŽDON s 3 prijatelja Nijemca napravio put od 1.750 kilometara

Zapadna obala Istre stanište za 162 DOBRA DUPINA: „Samo ako se odgovorno ponašamo prema njima, moći ćemo im se diviti i u budućnosti“