in

Karate klubu Shotokan Umag tri nagrade županijskog karate saveza – Emma Berta Bočkor najbolja kadetkinja

U nedjelju, 2. svibnja, u Poreču, na igralištu sportske dvorane Palestra, održano je Županijsko prvenstvo u katama za sve uzraste, pojedinačno i ekipno. U sklopu natjecanja, Karate savez Istarske županije, dodijelio je priznanja po uzrasnim kategorijama najboljim sportašicama, sportašima i ekipama u 2020.godini, kao i posebna priznanja za sportaša i sportašicu godine.

Među nagrađenim sportašima našlo se i dvoje članova Karate kluba Shotokan Umag pa je tako nagrada sportaša godine pripala Damiru Barjamoviću, dok je najboljom mlađom kadetkinjom i najboljom kadetkinjom proglašena Emma Berta Bočkor.

Natječući se u kategorijama juniora i seniora, Barjamović je prikupio najveći broj bodova u tim WKF kategorijama (kategorije svjetske karate federacije), koje uz kategoriju kadeta jedine po novom pravilniku Karate saveza Istarske županije mogu konkurirati za tu najprestižniju nagradu županijskog saveza.

Premda s najvećim brojem prikupljenih bodova u ženskoj konkurenciji, titulama županijske prvakinje u mlađim kadetkinjama i kadetkinjama te osvojenoj tituli viceprvakinje države u mlađim kadetkinjama na Prvenstvu Hrvatske, novim pravilnikom izostala je nagrada sportašice godine Emmi Berti Bočkor koja u konačnici osvaja titulu najbolje sportašice u kategorijama mlađih kadetkinja i kadetkinja.

Nagradu sportaša godine je u ime Damira Barjamovića preuzeo trener Karate kluba Shotokan Umag, Senad Barjamović.

POREČ: U Žbandaju otvoren novi, moderan vrtić koji će primiti 70 djece

POREČ: Velik uspjeh učenika TUŠ A. Štifanića na strukovnom natjecanju Worldskills