in

Novigrađani osvojili medalje na istarskom prvenstvu u Poreču: Istarska viceprvakinja Katia Atanasić

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

ODLIČJA ZA STK NOVIGRAD NA PRVENSTVU ISTARSKE ŽUPANIJE

Proteklog vikenda Poreč je bio domaćin Prvenstvu Istarske županije u stolnom tenisu. Na natjecanju nastupilo više od stotinu i dvadeset natjecatelja u pojedinačnoj konkurenciji i više od trideset prijavljenih ekipa u ekipnom dijelu natjecanja. Za Stolnoteniski klub Novigrad nastupilo je ukupno pet igračica i igrača u pojedinačnom dijelu natjecanja.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad
Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Najviše uspjeha imala je Katia Atanasić koja je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila naslov viceprvakinje Istarske županije i osvojila srebrno odličje. Odličan uspjeh postigla je i Elani Kozmi u kategoriji klinceza, osvojivši brončano odličje. Evan Andreašić također je u kategoriji mlađih kadeta osvojio brončano odličje. Nastup u skupini sa više poraza nego pobjeda zaustavio je Noela Bernicha te Zorana Holika na putu prema odličjima.

-Čestitamo svima na odličnom nastupu i ostvarenim rezultatima a prilika za nova sportska nadmetanja na rasporedu je već idućeg vikenda u Opatiji, na Prvenstvu regije za kadete i kadetkinje. Ovim putem podsjećamo da se u Vrsaru također idućeg vikenda igra Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke te seniore i seniorke u sportskoj dvorani Saline a ulaz je slobodan, najavili su iz novigradskog kluba.

mobitel u vožnji vozač

Istarska policija upozorava: U srijedu prometna akcija – vežite se sigurnosnim pojasom i ne koristite mobitel

Foto Stolnoteniski klub Tar

TAR: Stolnoteniski klub osvojio čak dvije titule istarskih viceprvaka