in

TAR: Stolnoteniski klub osvojio čak dvije titule istarskih viceprvaka

Foto Stolnoteniski klub Tar

Proteklog vikenda u organizaciji Stolnoteniskog kluba Jadran iz Poreča i Stolnoteniskog saveza Istarske županije održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Istarske županije u stolnom tenisu za sve uzrasne kategorije. Na natjecanju je nastupilo više od 120 sudionika i više od 30 stolnoteniskih ekipa iz većine istarskih klubova. Za Stolnoteniski klub Tar nastupilo je osam članova kluba u pojedinačnoj konkurenciji i tri ekipe u ekipnom dijelu natjecanja.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad
Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Pojedinačno najviše uspjeha imala je Lejla Jahić u kategoriji mlađih kadetkinja s osvojenim brončanim odličjem. U ekipnom dijelu natjecanja u kategoriji kadetkinja Evita kocijančić, Mihaela Filipović, Petra Filipović i Lejla Jahić ostvarile su odličan uspjeh osvajanjem srebrnog odličja i naslova viceprvakinja Istre. Naslov viceprvaka Istre i srebrno odličje osvojila je  ekipa juniora STK Tar koja je nastupila u sastavu Andrija Knežević, Ivor Kocijančić, Karlo Hatman i Roko Juraj Janko.

-U kategoriji mlađih kadetkinja ekipno, ponovo lijepi uspjeh za Lejlu Jahić, Mihaelu Filipović i Evitu Kocijančić osvajanjem brončanog odličja. Nastavak tjedna donosi nam seniorsko Prvenstvo Hrvatske u Vrsaru te turnir regije u Opatiji a nakon toga slijedi kratki odmor te  pripreme za Kup grada Rijeke, objavio je trener kluba Zoran Holik.

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Novigrađani osvojili medalje na istarskom prvenstvu u Poreču: Istarska viceprvakinja Katia Atanasić

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Poreča primio državnog prvaka – atletičara Luku Košeta