in

ODBOJKA: Porečanke u Splitu izgubile 3:0

Porečankama slijedi borba za opstanak u Superligi

Gostovanje ekipe Odbojkaškog kluba Poreč u Splitu proteklog vikenda bilo je zanimljivo i uzbudljivo, nažalost ne na utakmici već na putu. Mlada ekipa porečkih odbojkašica krenula je put Splita na utakmicu protiv OK Brda unatoč orkanskoj buri što je uzrokovalo kašnjenje, te se odmah po dolasku u Split izašlo na teren.

Gostovanje kod ekipe koja je prošlog tjedna bila u Poreču nije donijelo ništa novo, osim konstatacije da su Splićanke trenutno puno bolja ekipa od Porečanki. Utakmica je trajala samo koju minutu više od sat vremena. Odbojkašice Brda su u sva tri seta već od prvog servisa preuzele kontrolu nad igrom te sigurno priveli kraju utakmicu i zabilježile pobjedu od 3:0 (25:18; 25:17; 25:16).
Pred ekipom Poreča sada predstoji pripreme za kvalifikacijske utakmice za opstanak u Superligi što će po do sada prikazanom i obzirom na mladu neiskusnu ekipu biti teško ostvariv zadatak.

Sljedećeg vikenda u porečkoj dvorani Veli Jože gostovat će ekipa OK Enna Vukovar, što će biti dobra pripremna utakmica za ono što slijedi.

Malo vedrine donijele su utakmice djevojčica koje su u sklopu Županijske lige odigrale turnir u dvorani Intersport na kojem su sudjelovale ekipe OK Vodnjan, OK Banjole i OK Vrsar – Funtana. U zanimljivim utakmicama zabilježile su dvije pobjede protiv ekipa OK Banjole 3:0 i OK Vodnjan 2:1, dok su od ekipe OK Vrsar-Funtana izgubile 0:3. Vrijedi zabilježiti dobre igre djevojčica Poreča, ali i odličan nastup naših najbližih susjeda OK Vrsar-Funtana koje su ubilježile tri glatke pobjede od po 3:0 čime su  potvrdile da su najbolja ekipa Istre u kategoriji djevojčica.
Večaras u 20 sati u dvorani Velog Jože u utakmici 1.B lige ekipa OK Poreč 2 dočekuje ekipu OK Pazin.

Porečanke su u ovoj utakmici favoritkinje i svaki rezultat osim sigurne pobjede predstavljao bi iznenađenje.

Autor: Odbojkaški klub Poreč

Općina otvara jaslice, Nezavisna lista „Volim Kaštelir“ to smatra promašenom investicijom

Projekcija filma o potresnom svjedočanstvu branitelja „ŠTAFETA SMRTI“ u Umagu 27. veljače