in

Porečke kuglačice pobijedile jaku ekipu Podravke

Foto ŽKK Istra Poreč

U subotu su kuglačice porečkog Ženskog kuglačkog kluba Istra nastavile pobjednički niz kojim su započele novu sezonu. Sada su igrale u gostima kod ekipe Podravke iz Koprivnice. Podravku su pobijedile 6.5 : 1.5. 

Ovo je bilo 4. kolo prvenstva gdje su ostvarene isto tolike i pobjede, a u međuvremeno je osvojen i Europski NBC Kup. Ovi rezultati doveli su ekipu na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.
U Koprivnici je nedostajalo samo 3 čunja da se obori rekord kuglane, koji iznosi 3444, a Istra je oborila 3441 čunj. Rezultat je to još i vrijedniji jer je ekipa Istre nastupila bez jedne bitne igračice, Marijane Liović.

Sve su igračice odradile vrhunsku igru i dobre rezultate, a najuspješnija je ponovo najbolja igračica lige Nataša Ravnić sa 626 oborenih čunjeva. Treba pohvaliti i Katju Oplanić koja je sa 596 oborenih čunjeva pobjedila njihovu najbolju igračicu Maju Zver. Ostale igračice igrale su Valentina Pavlaković sa 574 čunja, Nika Štetić sa 562 čunja, kombinacija Maja Nanić i Katarina Zajec sa 516 i kombinacija sestre Dora i Tea Štetić sa 567 čunja.
Sljedeći vikend u Poreč dolazi ekipa Rijeke iz Rijeke.

zatita okoliša priroda

Poreč: Besplatna radionica “Važnost usklađivanja poslovanja malih i srednjih poduzetnika s ESG ciljevima”

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Istra: Bježao, vrijeđao policajce, skrivao drogu… Uhićen i kažnjen velikim novčanim iznosom