in

TAR: Novi uspjeh Stele i Iris Baljak – Njihov klub u Đurđevcu proglašen najboljim

Na 2. kolu CC održanom 23.4. u Đurđevcu ekipa Konjičkog kluba Vinia iz Bjelovara, za kojeg nastupaju sestre Baljak iz Tara, osvojila je 1. mjesto. Svih 10 natjecatelja uspješno je završilo utakmicu a pojedinačni rezultati su slijedeći. Diana Vodogažec i Melek na CEN1* 84 km kojima je ovo bila i prva utakmica na ovoj duljini staze osvojili su 2. mjesto.

Tarčanka Stela Baljak i Yum de Galeon na utakmici B64 km osvojili su 1. mjesto, a na istoj duljini staze Stelina sestra Iris Baljak i Princ Ibn Hawi „uzeli“ su 2. mjesto.

Na utakmici A 41 km u juniorskoj kategoriji Eva Jurković i Salina osvojile su 2. mjesto, a Nina Vlahović i Midnight Rain 3. mjesto

Mlade jahačice mentorirali su Laura Šapić i mladi Nanook koji su osvojili na istoj utakmici u seniorskoj kategoriji 4. mjesto. Uz mentorstvo Nelle Faltak i Safire koje su se plasirale na 8. mjesto u seniorskoj kategoriji na utakmici A41 km, Maja Faltak i Alka, kojima je ovo bila prva utakmica na 23 km, osvojile su 2. mjesto.

I juniorke Hana Novosel na grlu Ameera te Sara Subotić na grlu Magic Cayenne uspješno su završile utakmicu na A41 km sa mladim konjima kojima je ovo bio prvi nastup.

-Ovaj uspjeh uz ovoliko veliki broj natjecatelja bio bi nemoguć bez najboljeg tima i naših najboljih logističara koji su odradili sjajan posao i kojima se od zahvaljujemo. Zahvaljujemo se Općini Veliko Trojstvo, Općini Tar Vabriga i Sportskoj zajednici grada Bjelovara na financijskoj pomoći, poručili su iz kluba Vinia.

Vrtić u Žbandaju - Foto Grad Poreč

Poreč: Nakon tri nova vrtića u tri godine u planu gradnja još dva

Dan Grada Poreča u Domu uz “Neispričane priče” Drage Draguzeta