in

TAR: Raul Vojinović osvojio broncu

U nedjelju u Srdočima, nadomak Rijeke, održan je drugi po redu otvoreni turnir Primorsko-istarsko-goranske regije na kojem je nastupilo blizu pedeset stolnotenisačica i stolnotenisača iz osam klubova regije.

U vrlo jakoj konkurenciji među dvadesetak najmlađih kadeta ponovo je briljirao mladi Raul Vojinović iz Tara, koji je bez poraza prošao skupinu i razigravanje te došao do polufinala i nažalost  tamo bio zaustavljen od Lea Bernaza iz Brovinja, kasnijeg pobjednika turnira.

Prije svega treba napomenuti da Raul nije nastupio na prvom otvorenom turniru pa je bez rankinga ušao u žrijeb drugog  turnira i iznimno lijepom igrom uhvatio maksimalni broj bodova kao i brončano odličje na kraju.

Turnir je bio je bodovnog karaktera za ljestvicu HSTS-a a prema kalendaru natjecanja ostalo je  još dva takva turnira, od kojih je prvi na rasporedu sljedeći mjesec u Umagu a posljednji  iz ove serije otvorenih turnira regije je u veljači iduće godine u Opatiji.

Konačni TOP 8  za osam najbolje plasiranih održat će se u svibnju slijedeće godine. Idući pak vikend na rasporedu je veliki memorijalni stolnoteniski turnir “Antun Tova Stipančić“ u Zagrebu na kojem će, kako se nadaju iz ovog kluba, nastupiti i najmlađi stolnotenisači i stolnotenisačice iz Tara.

Izvor: Stolnoteniski klub Tar

Vukovarci se prisjećaju najtežih dana u novijoj povijesti – I Porečani zapalili svijeće u čast brojnim žrtvama

KAŠTELIR: Sezona je bila izvrsna sa 17 posto više noćenja – Slijedi ulazak u klaster Porečke rivijere