in

Tarski stolnotenisači Dominik Maršić i Raul Vojinović među 8 najboljih u regiji

Nekoliko je puta najavljeno da se u Stolnoteniskom klubu Tar ove sezone ističu dva najmlađa kadeta, Dominik Maršić i Raul Vojinović, koji svojim radom i zalaganjem postižu izvanredne rezultate u ovom sportu.

Proteklog tjedna nastupom na Prvenstvu Regije (Primorsko-Istarsko-Goranska Regija) obojica su osvojila dovoljno bodova da su se u konačnici našli na najnovijoj HSTS-ovoj ljestvici i zauzeli mjesta među osam najboljih, a samim tim i plasman na natjecanje najboljih najmlađih kadeta regije koje je na rasporedu početkom lipnja.

Naime na najnovijoj ljestvici Dominik Maršić zauzima petu poziciju a Raul Vojinović je sedmi. Ovakav uspjeh imaju još samo klubovi Pula i Brovinje, dok Malinska i Maestral ove godine imaju samo po jednog najmlađeg kadeta među osam najboljih.

-Ovi rezultati zaista nisu slučaj, podsjećamo da su i prošle godine tri najmlađa stolnotenisača iz Tara nastupila na TOP 8 regije, Raul Vojinović u kategoriji klinci bio je četvrto plasirani dok su Danijel Filipović i Dominik Maršić bili šesto i sedmo plasirani u kategoriji najmlađih kadeta. Za sada pred njima je još nekoliko značajnih nastupa na turnirima u Umagu,   Opatiji i Zagrebu a pogotovo  nastup na četvrtom otvorenom turniru županije sa razlogom svi očekujemo, jer će se tada konačno znati poredak prvih osam u županiji. Podsjećamo da su u ovom trenu čak šest igrača iz Stolnoteniskog kluba “TAR“ plasirani među osam najboljih u svojim kategorijama a hoće li tako ostati ubrzo ćemo saznati, saznajemo od trenera tarskih stolnotenisača Zorana Holika.

Dan Statuta Istarske županije – DRANDIĆ: Teška sudbina Uljanika koristi se za napad na lokalnu i regionalnu politiku

Izložba “Dječje knjige na poštanskim markama” u porečkoj knjižnici 2. travnja