in

Tarski stolnotenisači stekli nova iskustva na turniru Milenij Open

Veliki međunarodni stolnoteniski turnir “Milenij Open“ ove godine slavi svoje četvrto izdanje. Turnir je i ovog puta okupio mnoštvo mladih stolnotenisača i stolnotenisačica, njih blizu 370, a nastupilo je i blizu osamdesetak natjecatelja iz susjednih zemalja. I ovog puta Grad Opatija i prekrasan ambijent nove sportske dvorane nadmašili su sva očekivanja a organizator se potrudio da se trodnevni program turnira može pratiti i uživo putem YouTube kanala.

Za Stolnoteniski klub Tar u kategoriji Najmlađih kadeta nastupili su Dominik Maršić i Raul Vojinović. S po jednom pobjedom u skupini i dva poraza, nažalost nisu uspjeli proći u glavni žrijeb turnira no nema im se što zamjeriti, potrudili su se zaista maksimalno.

U kategoriji Mlađih kadeta stolnotenisači Tara imali su svoja tri predstavnika; Teo Maršić, Ivan Filipović i Danijel Filipović. No bez pobjede u skupini nisu uspjeli proći u nastavak natjecanja te su svoj nastup okončali natjecanjem po skupinama.

Ovaj vrlo jaki međunarodni stolnoteniski turnir odlična je uvertira za predstojeći nastavak stolnoteniske sezone, a ujedno i ispit spremnosti nakon stolnoteniskog kampa kojeg su pohađali zajedno sa mladim stolnotenisačima iz Novigrada. U protekla dva dana natjecanja u Opatiji prikupljeno je pregršt novih iskustava koja će zasigurno dobro doći na Otvorenom županijskom turniru u Umagu, saznajemo od trenera Zorana Holika.

ATP turnir u Umagu od 12. do 21. srpnja: Plava Laguna Croatia Open slavi 30. godina – prva zvijezda Borna Ćorić

POVIJESNA ODLUKA: Umag kreće u gradnju srednje škole