in

VRSAR: Odličan vikend za stolnotenisače. Osvojili medalje na dva natjecanja

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

U subotu 28.1. u dvorani Žatika u Poreču odigrano je prvenstvo Istarske i Primorsko goranske županije za seniore u stolnom tenisu. Turnir je ujedno bio i kvalifikacijski za državno seniorsko prvenstvo. Jan Grujović iz Stolnoteniskog kluba “Vrsar” osvojio je 3. mjesto i time se kvalificirao na državno prvenstvo. Plasman su ostvarili i prvoplasirani Ivan Buvinić iz “Maestrala” – Umag, kao i domaći predstavnici Jadrana iz Poreča, Karlo Antolović i Leon Španić, čime su se istarski natjecatelji posebno istakli.

Foto Stolnoteniski klub Vrsar
Foto Stolnoteniski klub Vrsar

U nedjelju 29.1. odigrano je i ekipno prvenstvo Istarske i Primorsko goranske županije. Turnir je odigran u Puli, u dvorani “Mate Parlov”. Kadeti Vrsara osvojili su 2. mjesto. Pobjede su ostvarili protiv Novigrada 3:0, “Jadrana” iz Poreča 3:0 i Opatije 3:2. Bolji su bili kadeti “Brovinja” 3:1 koji su ujedno i završili na 1. mjestu.

Nastupili su Emil Prekalj, Kevin Sirotić i Paolo Pulić.

Foto Stolnoteniski klub Vrsar
Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Narednog vikenda, 5.2. Vrsar je domaćin pojedinačnog prvenstva za mlađe kadetkinje i kadete , kao i za juniorke i juniore, Istarske i Primorsko goranske županije.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Dobila pismo o nasljedstvu. MUP upozorava na “nigerijsku prijevaru”

Foto TZ Buje

Marušići u znaku Luganigade i Kroštulade – Izabrane najbolje kobasice i kroštule