in

Novigradski Aminess radnike nagradio s 5.000 kuna

Foto Aminess

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada ove je godine svojim zaposlenicima osigurala nagradu u ukupnom iznosu od 5.000 kuna. Prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000 kuna isplaćen je s plaćom za srpanj, drugi dio u iznosu od 2.000 kuna isplaćen je s plaćom za kolovoz, a sada će zaposlenici dobiti i treći dio novčane nagrade koji će biti isplaćen s plaćom za rujan u iznosu od 1.000 kn.

Ovom stimulativnom nagradom Aminess se svojim zaposlenicima zahvaljuje za uspješnu turističku sezonu i ostvarene rezultate. Nagrađeni su stalni zaposlenici, stalni sezonski radnici i ostali sezonski zaposlenici u svim Aminessovim objektima diljem obale.

„Nakon još jedne izazovne godine, ali i dobre turističke sezone, željeli smo se našim zaposlenicima zahvaliti na predanom radu, trudu i profesionalnosti koje su pokazivali svakoga dana. Zadovoljni zaposlenici su ključ našeg uspjeha i oni su razlog zbog kojeg spremno i snažno dočekujemo sve izazove na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. Vjerujemo da im ovakva nagrada dolazi kao poticaj i motiv za daljnji rad te im se ovim putem zahvaljujemo“, izjavila je Marina Perić, Voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Već po završetku ove turističke sezone Aminess aktivno pokreće kampanju zapošljavanja Posao u Aminessu za narednu turističku sezonu u 2022. godini, te je u potrazi za 1.000 zaposlenika za rad u Aminess hotelima i kampovima duž Jadranske obale.

Inspekcije u nadzoru tržnica diljem Hrvatske

U Bujama projekcije “Klub ružne djece” i “Nečista krv – Grijeh predaka”