in

Time Out Istria 2019. – novim vodičem do bogatijih turista iz Kanade, Velike Britanije, Beneluxa…

Time Out Istria 2019 bogat je vodič kroz turističku ponudu Istre u 2019. godini koji objavljuje Time Out Croatia u suradnji sa Turističkom zajednicom Istarske županije.

Na 164 stranice magazina donosi priče o novostima u kulturnoj, gastronomskoj, zabavnoj i ukupnoj turističkoj ponudi Istarske županije, a u ukupna tiraža iznosi 21.000 primjeraka.

Iz TZ Istre ističu kako su se opredijelili za realizaciju ovog važnog izdanja koji je, prije svega, namijenjen tržištu Ujedinjenog Kraljevstva, Skandinaviji, Beneluxu zatim Sjedinjenih Američkih Država i Kanade, jer smatraju da se radi o jako važnim zemljama čiji gosti mogu doprinijeti produženju sezone, odnosno jačanju pred i posezone, objavio je portal Hrturizam.hr.

“Upravo je i to razlog, kada govorimo konkretno o tržištu UK-a i Skandinavije, zbog kojeg TZIŽ već dugi niz godina ulaže velike napore u promocijskom smislu” ističu iz TZ Istre.

U prvoj fazi aktivnosti TZ Istarske županije bile su fokusirane na unapređenju i povećanju prometa u Zračnoj luci Pula uz otvaranje novih zračnih linija te intenziviranju postojećih linija iz UK-a i Skandinavije u pred i posezoni. Druga faza obuhvaćala je angažman PR agencije koja bi se intenzivno bavila promocijom Istre kod tamošnjih medija i opinion makera s fokusom na off i on line izdanja i oglašavanja, a slijedom toga na tržištu UK-a posljednjih godina Istra je pokazala izuzetan rast.

Treća faza uključuje konkretne projekte poput ovog važnog izdanja Time Out Istria

Iz TZ Istre u narednom razdoblju žele se probiti u Londonu i njegovoj široj okolici s fokusom na goste srednje-više i više platežne moći.

Vjerujemo da će ova publikacija naići na plodno tlo te ostvariti veliki uspjeh na tržištima engleskog govornog područja te pridonijeti afirmaciji branda Istre” ističu iz TZ Istre.

Istra ovom publikacijom po prvi puta dobiva svoje posebno izdanje u Time Out globalnoj medijskoj obitelji tiskanih i digitalnih medija koji izlaze u 58 zemalja i 108 najvećih gradova poput New Yorka, Londona, Tokya, Barcelone, Sydneya, Dubaia i drugih ključnih turističkih destinacija diljem svijeta s publikom od 242 milijuna čitatelja.

ŠETNJA U ZNAKU MUŠKATA: Sweet Wine & Walk u Momjanu 13. travnja

STIŽE NOVI DRASTIČAN ZAKON: Od ljeta trostruko veće kazne, privremeno oduzimanje vozila za najteže prekršaje…