in

Vrijedna donacija za novi dječji vrtić u Velom Maju

Gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić i direktor porečke tvrtke Špina Robert Jurišević potpisali su jučer ugovor o donaciji sanitarne opreme za novi dječji vrtić u Velom Maju. Protuvrijednost donacije je 25.307,11 kuna s PDV-om, a odnosi se na sanitarije – wc školjke, lavandine, špine, ventile i sav priključni materijal.

-Zahvaljujem se Špini na ovom hvalevrijednom potezu i prepoznavanju važnosti ulaganja u naše najmlađe. Mi smo grad koji bilježi stalni porast broja stanovnika i pozitivne demografske trendove, pa tako i stalni porast interesa za porečke vrtiće i jaslice. Nekadašnja škola u Velom Maju idealan je objekt za prenamjenu i radovi su već u tijeku, a lijepo je saznanje da u našem gradu ima tvrtki partnera spremnih pomoći za dobrobit cijele zajednice, rekao je gradonačelnik.

Naime, nakon što su početkom nove školske godine učenici Područne škole Veli Maj pripali novootvorenoj Osnovnoj školi Finida, Grad je odlučio prostorije nekadašnje škole prenamijeniti u vrtić/jaslice. Uređenje je počelo početkom rujna, a očekuje se da će prva djeca u nove prostore ući već nakon zimske pauze.

Njemačka traži 1,24 milijuna radnika, najviše u prerađivačkom i uslužnom sektoru

Njemačka traži 1,24 milijuna radnika, najviše u prerađivačkom i uslužnom sektoru

Špoing centar Max City u Puli

Sutra se u Puli otvara Max City – najveći šoping centar u Istri