in

Adventski kutak u porečkoj knjižnici – Što nedostaje Djedici Mrazovskom?

Foto Gradska knjižnica Poreč

Gradska knjižnica Poreč poziva svu zainteresiranu djecu da im se pridruže u ponedjeljak 20. prosinca u 17 sati u adventskom kutku s književnicom Lanom Bitenc.

Sve je spremno za Božić i svi su veseli, svi osim Djeda Mraza. Tužan jer mu nešto nedostaje, ali ni sam ne zna što i nikako se ne može sjetiti što ga to tako strašno muči. Srećom, tu su njegovi prijatelji koji mu uvijek pomažu. Jedan od njih sjetio se prave osobe koja će Djedu vratiti pamćenje- čarobnjaka Artura. No, Artur je već dosta star i više se ne snalazi baš najbolje s čarolijama.  No, uz niz smiješnih i veselih situacija, uz glazbu i pomoć djece, naš Djedica ponovo će postati pravi Djed Mraz! Kako? Pridružite nam se i saznajte sudjelovanjem u književnoj poslastici na kazališni način – Što nedostaje Djedici Mrazovskom?

Predstava je namijenjena djeci od 6 do 10 godina, a zbog epidemioloških mjera održat će se u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

granični prijelaz mup ilustracija policija

Kupio osobnu preko interneta pa pokušao ući u Hrvatsku – Nije dobro prošao

novo igralište plaža materada sjever foto grad poreč

POREČ: Igralište na plaži na plaži Materada Sjever dobit će stijenu za penjanje, nova sunčališta i komunalnu opremu