in

Dražen Zečić raspjevao Funtanu. Nedjelja zadnji dan Fešte sv. Bernarda

Foto Antonio Paljuh/TZ Funtana - Dražen Zečić

Glazbenu večer na Rotondi u Funtni u sklopu Fešte sv. Bernarda otvorio je u petak navečer Top of the Pops band, dobro ugrijavši atmosferu i zabavljajući publiku sve do nastupa zvijezde večeri, Dražena Zečića, jednog od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe.

Foto Antonio Paljuh/TZ Funtana - Dražen Zečić
Foto Antonio Paljuh/TZ Funtana – Dražen Zečić

Izvodivši svoje hitove Tako je dobro sresti te, Niko nema dva života, Zora, Stari prijatelji se ne rastaju, Govore mi mnogi ljudi, Ima li nade za nas, Vladarica, ali i nove hitove poput Ona novu ljubav ima, Ja te volio nisam i druge, Zečić je i ovoga puta pokazao zašto ga i koliko publika voli. Na prepunoj Rotondi moglo se vidjeti publike svih generacija. I mladi i stari neumorno su s njim pjevali i plesali uz poznate hitove.

-Hvala Draženu Zečiću kao i cijeloj publici. Atmosfera na koncertu bila je za 10, poručio je organizator – Turistička zajednica općine Funtana.

Fešta se sinoć nastavila ponovo na Rotondi uz pregršt zabave, sajam domaćih proizvoda i bogatu gastronomsku ponudu. Za glazbenu kulisu bili su zaduženi Queen Tribute Band i Laguna Band. Tijekom dana na Rotondi su organizirani različiti zabavni sadržaji za djecu, poput nastupa mađioničara, kreativne dječje radionice i face paintinga.

Na Perilima je jučer odigran i boćarski tunir u čast sv. Bernardu, o čemu možete čitati na linku:

Fotografije s koncerta Dražena Zečića koje je napravio Antonio Paljuh možete pogledati na našoj fotogaleriji na FAcebooku na linku: https://web.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0uNSy22V5vksDKgbdYUJ3aQ6GQAa43zam4AiJtaLLFZ6KpUv8nPrqeKXqEhXc4yLol?notif_id=1692464685884166&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Foto TZ Barban - Slavodobnitnik Trke za viticu 2023.

BARBAN: Slavodobitnik 29. Trke za viticu Maksimilijan Rojnić

Slavodobitnik Trke na prstenac 2023. - Foto TZ i Općina Barban

BARBAN: Slavodobitnik 48. Trke na prstenac Daniel Broskvar