in

Elvis Catela iz DVD-a Marčana izvrstan na natjecanju Firefighter Stair Challenge

Elvis Catela - Foto DVD Marčana

Elvis Catela iz DVD-a Marčana ostvario je jučer, 3. prosinca 2022., izvrstan rezultat u jakoj konkurenciji na natjecanju Firefighter Stair Challenge. Riječ je o humanitarnoj vatrogasnoj utrci, održanoj u Zagrebu, pod nazivom FIREFIGHTER STAIR CHALLENGE – STRONG.

Elvis Catela - Foto DVD Marčana
Elvis Catela – Foto DVD Marčana

Catela se natjecao u kategoriji do 40 godina pod punom vatrogasnom opremom (20 kg). Za samo 6:29.487 minuta pretrčao je 666 stepenica i 31 kat, te je za prvim vatrogascem zaostao 38 sekundi. Ako izuzmemo natjecatelje iz Slovenije, Elvis je po rezultatu zauzeo 2. mjesto od svih hrvatskih sudionika, naglasio je čelnik DVD-a Marčane Klaudio Knapić.

Dodao je da su na svog kolegu jako ponosni te mu čestitaju na iznimnom uspjehu!

Uz hrvatske vatrogasce natjecali su se i Slovenci, Slovaci, Austrijanci, Mađari i Francuzi. Apsolutno prvo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Slovenac Luka Stepišnik, a iza njega najbolji Hrvat po rezultatu je Denis Gaščić.

Osim Marčanca iz Istru se se natjecali još i Karlo Brajković i Luka Flegar iz JVP-a Pazin, te Ivan Pokrajac i Tedi Staver iz JVP-a Rovinj. Bila su i dva vatrogasca iz JVP Poreč Rony Radošić i Andrea Popović.

Elvis Catela - Foto DVD Marčana
Elvis Catela – Foto DVD Marčana

Foto Rukometni klub Poreč

Unatoč porazu Porečani osigurali Ligu za prvaka

Izvor Jedriličarski klub Vega

Drugog dana Svetog Nikole odjedrena po tri jedrenja za sve klase