in

Istrani u The Voiceu: Natali iz Žbandaja i Toni iz Vižinade ušli u polufinale!

Toni Šimonović i Natali Radovčić - Foto privatni album

Lijepe vijesti za naše Istrane, točnije talentirane mlade pjevače s Poreštine – Natali Radovčić iz Žbandaja i Toni Šimonović iz Vižinade ušli su u polufinale popularne emisije The Voice Hrvatska, koja se sinoć prvi put emitirala uživo iz studija na zagrebačkom Prisavlju.
Osim Natali i Tonija, koji trenutno ima zagrebačku adresu, u polufinale su ušli temeljem glasova gledatelja i žirija još i Jakov Peruško Rihtar, Sandro Bjelanović, Luka Novokmet, Martin Kosovec, Sergej Božić i Ana Širić.

Natali smo vidjeli kako je prošle subote iz Urbanovog tima prešla u Dinov, a izvela je sinoć pjesmu “Dođi” Parnog valjka. Toni je otpjevao, također vrlo emotivnu pjesmu “Tears in heaven” Erica Claptona. Oboje su oduševili žiri koji ih nije štedio na pohvalama.

Osim žirija koji čine Vanna, Davor Gobac, Damir Urban i Dino Jelusić, veliku su ulogu sinoć imali gledatelji. Iz svakog tima jednog natjecatelja birali su gledatelji svojim pozivima, a jednog mentori. Iduće subote birat će pak samo gledatelji.

S njima smo već razgovarali, a intervjue možete pročitati na sljedećim linkovima:

https://www.istriaterramagica.eu/novosti/zanimljivosti/natali-radovcic-iz-zbandaja-natjece-se-u-showu-the-voice-sve-je-krenulo-s-djecjim-mikrofonom-otkrila-nam-je-tko-je-zasluzan-za-njen-glazbeni-put/


https://www.istriaterramagica.eu/novosti/zanimljivosti/u-showu-the-voice-pjeva-toni-simonovic-iz-vizinade-kad-je-bio-mali-svi-su-mislili-da-nije-talentiran-a-onda-se-dogodio-preokret/

asja zolota

Sjajan uspjeh Funtanjanke i Puležanke: Odbojkaška reprezentacija osvojila direktan plasman na Europsko prvenstvo

Foto CMIK Novigrad novi logo logotip vizalni identitet

Novigradski CMIK ima novi imidž: U novu godinu s novim logotipom i vizualom