in

KAŠTELIR: Istrijani u prepunoj dvorani uglas pjevali hitove Dalmatina i Alena Vitasovića

Alen Vitasović u Kašteliru - Foto Istra Terra Magica

ALEN VITASOVIĆ & BAND I DUET DALMATINO sinoć su povodom Valentinova održali koncert u Kašteliru, gdje su oduševili prepunu sportsku dvoranu. Koncert je organiziran ususret Valentinovu, kako bi svi zajedno slavili ljubav i to najljepšim stihovima.

Dalmatino - Foto Istra Terra Magica
Dalmatino – Foto Istra Terra Magica

Stari i mladi, djeca i nonići, zaljubljeni, u vezi ili slobodni – mnoštvo Istrijana jučer se navečer uputilo u Kaštelir kako bi se zabavilo i uglas pjevalo stare i nove stihove pjesama Alena Vitasovića i popularnog Dalmatina.

Da bi zabave bilo što više, netom prije Dalmatina, publiku je zagrijao Alen Vitasović. Iako ovog puta nije bilo letećih riba, bilo je puno plesa i veselja. Alen Vitasović započeo je u 22.15 sata, a svoje je hitove nizao jedan za drugim. Publiku je zabavljao svojim svevremenskim hitovima do ponoći, a svoj obol dobroj zabavi dao je i DJ Kriza.

Melodija pjesme „Cukar i sol“ poznatog dueta Dalmatina odjeknula je kaštelirskom sportskom dvoranom u ponoć i po, a  sljedećih dva sata uglas su se neumorno pjevale njihove najljepše romantične balade.

Dalmatino - Foto Istra Terra Magica
Dalmatino u Kašteliru – Foto Istra Terra Magica

Koliko je koncert bio uspješan i željno iščekivan govori nam prepuna dvorana u koju u posjetitelji počeli pristizati već u 20 sati, ali i činjenica kako su ulaznice za koncert u organizaciji Mars evenata, Općine i Turističke zajednice Kaštelir-Labinci bile rasprodane u svega desetak dana. Karta više tražila se do zadnjeg trenutka.

Alen Vitasović u Kašteliru - Foto Istra Terra Magica
Alen Vitasović u Kašteliru – Foto Istra Terra Magica
Alen Vitasović u Kašteliru - Foto Istra Terra Magica
Alen Vitasović u Kašteliru – Foto Istra Terra Magica

Gradska palača - Foto Grad Poreč

Prijedlog SDP-a Gradu Poreču: Traže da čakavski postane treći službeni jezik

Foto Obrtnička komora Istarske županije - 1. Festival strukovnih zanimanja u Pazinu 2022.

Upravni odbor Obrtničke komore u Poreču – Pomažu školama u kupnji opreme. U planu osnivanje sekcije autodjelatnosti