in

POREČ: U srijedu Miro Ungar i Oridano Gypsy Jazz Band, u četvrtak klapa Kaše i Summer at the tower

Klapa Kaše

Bogati program Porečkog ljeta nastavlja se i ovoga tjedna i to ponovno na više lokacije. Večeras u sklopu manifestacije Jazz u lapu nastupa Miro Ungar i Oridano Gypsy Jazz Band.

Miro Ungar s bendom
Miro Ungar s bendom

– Pozivam šmekere koji vole gypsy jazz i swing da se zajedno opustimo i proslavimo svečanost dobre glazbe!, reče Miro Ungar koji ove godine slavi 65 godina karijere.

U četvrtak, 28. srpnja ispod Sjeverne kule kreće novi program pod nazivom Summer at the Tower I Istrijada, koja će se održavati sve do nedjelje. Kako napominju organizatori iz Sol skin agencije, radi se o street foodu u hladovini iza kule na Peškeri. Goste će dočekati ukusni izbor istarskih specijaliteta, istarskih rakija i gina uz partiju pljoćkanja za sve generacije.

Istoga dana, s početkom u 21 sat, na porečkoj rivi nastupit će nagrađivana mješovita klapa Kaše iz Dubrovnika, koja je tijekom svojih 15 godina postojanja, nastupila je na brojnim festivalima diljem Hrvatske i inozemstva. Redovito osvaja odličja i postaje jedna od najnagrađivanijih klapa u državi s više od 50 osvojenih nagrada, priopćeno je iz Grada Poreča.

đulijano petrović

KAŠTELIR: Ljetna škola za učenike razredne nastave – Mjesta su ograničena!

Arhiv - Pučko otvoreno učilište Poreč

POREČ: Poziv umjetnicima da se prijave na STREET ART FESTIVAL