in

POREČ: Vili Pilar i Vladimir Pantović uspješni na najvećem natjecanju u pecanju na Jadranu. Panti i posebna priznanja

Vladimir Pantović i Vili Pilar s nagradama iz Pirana

U subotu, 11. studenog, Piran je bio domaćin najjačeg natjecanja na Jadranu “Pokal Oradela” u disciplini pecanja iz usidrene brodice. Ukupno 89 natjecatelja iz 8 država sudjelovalo je na natjecanju, a na njemu su bili i članovi porečkog kluba ŠRD Zubatac, Vladimir Pantović i Vili Pillar, koji su branili prva mjesta iz 2021. i 2022. godine.
Unatoč jakoj konkurenciji, prvo mjesto im je izmaklo za samo 10 dekagrama, ali njihov uspjeh bio je izuzetno dobar. Osvojili su drugo mjesto ekipno, dok je pojedinačno Vladimir Pantović zauzeo drugo mjesto.

Vladimir Pantović s priznanjima iz Pirana
Vladimir Pantović s priznanjima iz Pirana


Najveća ulovljena orada bila je teška 890 grama, što je donijelo Panti dva posebna priznanja za najveću oradu Alpe Adria i oradu iz Pirana. Unatoč izazovima s manjkom ribe, natjecanje je bilo uspješno.

Inače, ‘Pokal Oradela’ je tradicionalno sportsko ribolovno natjecanje iz usidrene brodice kojeg u Piranu organizira RD Oradela – Piran.

centar za građanske inicijative

U Poreču eksperiment protiv seksizma i nasilja “Reci to naglas” – Nevjerica, suze i zgražanje zbog brutalnosti društvenih mreža

Foto IDS

POREČ: IDS pobjednik izbora za mjesne odbore, HDZ iznenadio, a Badernu opet osvojili nezavisni