in

SV. LOVREČ: U KAF-u predavanje o fotografiranju beba

Klub amaterske fotografije Sveti Lovreč organizira predavanje o fotografiranju beba – newborn photosessions. Prezentirat će ga dvije porečke fotografkinje Jelena Jekić i Marijana Kordić. Ulaz je slobodan za sve uz prethodnu najavu na link događanja na Facebooku KAF-a.

Na tradicionalnom tjednom susretu ljubitelja fotografije u KAF-u, Klubu Amaterske Fotografije Sveti Lovreč, ovog četvrtka 17.03. u 19 sati održat će se predavanje “Fotografiranje beba – newborn photosessions”. Fotografiranje novorođenčadi koje su osjetljive na svjetlost, toplinu, mirise, posao je koji zahtijeva puno ljubavi i pažljive pripreme. Kako to rade, što im je sve potrebno i što su doživjele tijekom snimanja u proteklih nekoliko godina, prezentirat će Jelena Jekić i Marijana Kordić, fotografkinje iz Poreča.
Marijana i Jelena dio vremena zajedno fotografiraju, a njihove radove možete pogledati na Instagramu: Mk_photofairytale i Jelena Jekić.

Marijana je uspješna poslovna savjetnica koja ljudima pomaže da poduzetničku ideju i hobi pretvore u poslovni plan. No kao majka, počela se baviti i studijskom fotografijom gdje se okrenula tematskim photosessionima i svojim najdražim objektima, malim bebama.
Jelena je diplomirala fotografiju u Milanu 2008. godine i okušala se u svim segmentima fotografskog posla. Uz majčinstvo, prevagnula je ljubav prema bebama, dodatno se educirala u newborn fotografiji i danas se, uz taj segment, najviše bavi dječjim i obiteljskim portretima.
Predavanje počinje u 19 sati u Općinskoj vijećnici u Svetom Lovreču (pored kafića “Dom”).

Četiri zlata i tri bronce za karatiste porečke Finide

zastava ukrajina pixabay

Udruga Istra pomaže traži poslove Ukrajincima