in

Vinske večeri u Vižinadi uz glazbu i najbolja vina lokalnih proizvođača

Foto TZ Vižinada

Općina s najviše vinarija i vinograda po glavi stanovnika i općina gdje nastaju najkvalitetnija vina upravo je Vižinada. Zato Turistička zajednica poziva na Vinske večeri koje će se održavati na Battistelinoj šterni tijekom ljeta.

Vinske večeri su event kojem je cilj prezentacija vinara Vižinade te kako bi posjetitelji na jednom mjestu imali priliku kušati nadaleko poznata vina i na kraju ih posjetiti u njihovim kušaonicama.

Osim vrhunskih vina moći ćete uživati u odličnoj vinskoj priči uz zabavu i živu glazbu. Prva vinska večer se održava 1. srpnja s početkom u 21 sat gdje će posjetitelje u svijet vina uvesti Acustic duo sa svojim izvrsnim glasom i glazbom.

Iduća vinska večer planirana je za ponedjeljak 15. srpnja uz već 2BMB bend iz Vižinade. Na trećoj vinskoj večeri koja se održava u petak 2. kolovoza uz vrhunska vina publiku će zabavljati Storia della musica Italiana, odnosno Leonardo Zannier i Toni Kosina.

-Vinari će predstaviti najbolje iz svoje ponude, a vi ćete moći kupiti čašu za 5 eura uz povratni vaučer te s tom čašom kušati odlična vina ovoga kraja po cijeni od 2 eura za decilitar vina. Čašu u svakom trenutku možete vratiti uz vaučer te dobiti natrag 5 eura, poručuju iz TZ-a Vižinada.

škabić vešligaj

U petak u Krnici koncert „Pozdrav ljetu“ Matea Škabića u pratnji Sandra Vešligaja

Foto TZ Novigrad

Novigrad slavi tradiciju uz Feštu sv. Ivana Krstitelja i prodajne sajmove