in

Zdravko Čolić za Novu godinu u Poreču

Foto: Facebook.com

Popularni pjevač Zdravko Čolić nastupit će na dočeku Nove godine na porečkom Trgu slobode. Objavljeno je to danas na konferenciji za medije u Gradu Poreču na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Loris Peršurić, direktor Turističke zajednice Poreča Nenad Velenik, predstavnice Plave lagune i Valamar Riviere Eva De Zan Prusina i Vlatka Ilečić Arklinić, te gradski referent za manifestacije Sergio Pavat. I ove su se godine Gradu u organizaciji događaja pridružile TZ i spomenute hotelijerske tvrtke, dok je sponzor izvođača Schweppes.

– Ovaj doček predstavlja odličan primjer suradnje između javnog i privatnog sektora i siguran sam da će naš Trg slobode za doček Nove godine okupiti tisuće gostiju, jer se radi o jednom od najvećih glazbenika ovih prostora. Posljednjih godina bilježimo lijepe rezultate tijekom prosinca, posebice novogodišnjih praznika, rekao je gradonačelnik.

Čolić u Poreč dolazi s još 13 članova benda. Predgrupa će mu biti Replay band, a s obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, Zagrebačka ulica zatvorit će se za promet za vrijeme proslave Nove godine.

K tome, u tijeku su intenzivne pripreme trećeg izdanja Adventa, koji će u prosincu u porečkoj starogradskoj jezgri ugostiti brojne koncerte, predstave, besplatno klizalište i dodatna događanja. Uz glavni doček na Trgu slobode, u Poreču će biti organiziran  i doček za najmlađe u podne na Staru godinu, paralelni doček na Trgu Matije Gupca te repriza dočeka 1. siječnja.

Općina Kaštelir Labinci prvi put proslavila Svjetski dan turizma

Istarska županija se zadužuje za opremanje Medicinske škole Pula i sanaciju niza društvenih zgrada