in

Zdravko Čolić za Novu godinu u Poreču

Popularni pjevač Zdravko Čolić nastupit će na dočeku Nove godine na porečkom Trgu slobode. Objavljeno je to danas na konferenciji za medije u Gradu Poreču na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Loris Peršurić, direktor Turističke zajednice Poreča Nenad Velenik, predstavnice Plave lagune i Valamar Riviere Eva De Zan Prusina i Vlatka Ilečić Arklinić, te gradski referent za manifestacije Sergio Pavat. I ove su se godine Gradu u organizaciji događaja pridružile TZ i spomenute hotelijerske tvrtke, dok je sponzor izvođača Schweppes.

– Ovaj doček predstavlja odličan primjer suradnje između javnog i privatnog sektora i siguran sam da će naš Trg slobode za doček Nove godine okupiti tisuće gostiju, jer se radi o jednom od najvećih glazbenika ovih prostora. Posljednjih godina bilježimo lijepe rezultate tijekom prosinca, posebice novogodišnjih praznika, rekao je gradonačelnik.

Čolić u Poreč dolazi s još 13 članova benda. Predgrupa će mu biti Replay band, a s obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, Zagrebačka ulica zatvorit će se za promet za vrijeme proslave Nove godine.

K tome, u tijeku su intenzivne pripreme trećeg izdanja Adventa, koji će u prosincu u porečkoj starogradskoj jezgri ugostiti brojne koncerte, predstave, besplatno klizalište i dodatna događanja. Uz glavni doček na Trgu slobode, u Poreču će biti organiziran  i doček za najmlađe u podne na Staru godinu, paralelni doček na Trgu Matije Gupca te repriza dočeka 1. siječnja.

Općina Kaštelir Labinci prvi put proslavila Svjetski dan turizma

0

Gradonačelnik obišao porečke prvašiće povodom Dječjeg tjedna