in

Danas na Adventu Poreč koncert Elementala i predstava udruge Birikina

Na programu Adventa Poreč na Trgu Matije Gupca danas u 18 sati je predstava pulske udruge Birikina pod nazivom „Tko je Vidku sašio košuljicu“. Od 20 sati okupljene će zabavljati popularna grupa Elemetal XX.

U subotu, 8. prosinca, u 18 sati na programu je „Šumska božićna pustolovina“, dječja predstava u izvedbi IRTA-e, a od 20 sati publiku će zabavljati Gelato Sisters, atraktivni ‘pin up’ vokalni ženski trio sastavljen od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom.

Slatko jutro koje je bilo zakazano za subotu ujutro, premješteno je u nedjelju, 9. prosinca, u 10 sati, a riječ je o besplatnoj degustaciji čokoladnih i božićnih slastica učenika Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića, dok će se za glazbenu podlogu pobrinuti Porečki delfini.

Advent Poreč ove godine donosi besplatno klizanje i najam opreme za sve tijekom cijelog trajanja adventa, bogato gastronomskuponudu, više od trideset koncerata – Psihomodo pop, Elemental, Alen Vitasović i Šajeta, Gustafi, Bijelo dugme tribute band, Night Express, Pavel.. Tu su i dječje predstave, 1.400 poklona za najmlađe Porečane, te čak četiri dočeka Nove godine, uz glavnu zvijezdu – Zdravka Čolića na Trgu slobode.

Novitet je prošireno izdanje živih jaslica – gostiju iz Sv. Lovreča, koje se od ove godine održavaju na Trgu Matije Gupca i Trgu Marafor, uz svetu obitelj, anđele, brojne zanate i životinje. Tradicionalno će se održati manifestacije Slatko jutro subotom, u suradnji s TUŠ Antnona Štifanića i Badnje jutro 24. prosinca uz besplatni bakalaj i vino za sve. Tradicionalno, Pučko otvoreno učilište ugostit će gospel koncert 19. prosinca, dok će se 30. prosinca na Trgu Matije Gupca održati lutrija Društva invalida Poreč. Po prvi put, ove godine u goste dolazi i Slatka Istra iz Vižinade, čiji će članovi svoju bogatu i kvalitetnu ponudu slastica ponuditi na Trgu Matije Gupca 22. prosinca.

Istog će se dana, po prvi put, održati i Adventska utrka, za koju se prijave uskoro otvaraju, a bit će humanitarnog karaktera.

Autor fotografija: Manuel Paljuh

Božićna bajka u Parku prirode Učka od 14. do 16. prosinca

Božićna bajka u Parku prirode Učka od 14. do 16. prosinca

Porečki vrtić „101 dalmatinac“ organizira pomoć za nesretnog dječaka – pridružite se!

Porečki vrtić „101 dalmatinac“ organizira pomoć za nesretnog dječaka – pridružite se!