in

Djed Mraz, mađioničar, Alen Vitasović i Šajeta sutra na porečkom Adventu

Bogat program Adventa Poreč nastavlja se i sutra, 14. prosinca, kada prvi put na ovoj manifestaciji nastupaju legende istarske glazbene scene – Alen Vitasović i Šajeta, koji će na Trgu Matije Gupca sa sirkom početi u 20 sati.

Osim besplatnog klizanja, Advent nudi i brojne druge sadržaje za djecu pa će tako sutra s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici biti održana radionica „Čarolija riječi“.  Na radionici će se prisjetiti svih divnih trenutaka koji su djeci obilježili ovu godinu i napraviti listu želja za sljedeću, a najmilije će razveseliti veselim čestitkama. Prijave su na broj telefona 052/434-196.

Nakon toga, djecu će na paviljonu dočekati mađioničar, koji će ih svojim trikovima i šalama zabavljati od 18 sati. Ne zaboravimo napomenuti kako je Djed Mraz od sutra pa sve do nedjelje, 30. prosinca, stalni gost porečkog Adventa u Kućici Djeda Mraza i to od 17 do 19 sati. Djedica će u svojoj kućici odmarati od napornog rada na Sjevernom polu, pa poziva sve da ga posjete, druže se i fotografiraju s njim.

Djed Mraz će, zbog dijeljenja poklona djeci diljem svijeta, biti odsutan samo 24. i 25. prosinca.

U porečkom kinu u 18 sati igrat će film „Spider-Man: Novi svijet“, sinkroniziran na hrvatski, dok u 20 sati igra „Aquaman“.

Porečka Plava laguna povećava primanja radnicima za 8,85%

Porečka Plava laguna povećava primanja radnicima za 8,85%

U uređenje porečkih dječjih igrališta uloženo 300 tisuća kuna

U uređenje porečkih dječjih igrališta uloženo 300 tisuća kuna